Sinds eind vorig jaar ben ik lid geworden van deze community. Mijn naam is Theo Trox, 50 jaar en ik ben als AA-accountant eigenaar van twee MKB accountantskantoren in Loppersum en in Winsum. Met de twee teams van geweldige en betrokken collega’s bedienen we vanuit deze vestigingen een heel divers pakket aan MKB-klanten, van klein naar groot: ZZP-ers, samenwerkingsverbanden, BV’s, stichtingen en verenigingen. Aan onze kantoornaam verbinden we altijd drie belangrijke kenmerken van ons en onze dienstverlening: ‘Deskundig – Betrouwbaar – Dichtbij’ en daar staan we elke dag voor. En met deze drive verzorgen we voor onze klanten salarisadministraties, financiële administraties en bijbehorende belastingaangiften, jaarrekeningen en fiscaal- en bedrijfsadvies.

Via mijn zwager Olaf Kessels kwam ik in contact met de community en door zijn bevlogen en enthousiaste introductie van het netwerk heb ik toen besloten om me aan te sluiten. Bedum ligt voor mij mooi in tussen Winsum en Loppersum en met mijn lidmaatschap heb ik een goede kans denk ik om nader kennis te maken met andere enthousiaste, ondernemende medebewoners van het prachtige Hogeland. Want als geboren Winsumer voelt het nog altijd comfortabel met mijn voeten in de Groninger klei…

Geen enkel jaar is hetzelfde, is mijn ervaring (de afgelopen (bijna) 15 jaar !). Onze klanten zijn constant in beweging en wij bewegen mee. Één van de mooiste uitdagingen van ons werk. Ook zijn er dagelijks wel ontwikkelingen door (fiscale) jurisprudentie. Soms kleine en weinig belangwekkende, maar soms ook ingrijpende zoals de huidige ontwikkelingen rond de Box 3 heffing, de AVG en Privacy-wetgeving en de Wwft. We spannen ons continu in om bij te blijven en hierop te kunnen anticiperen en zorgen voor onze klanten. De Privacy-wetgeving heeft er bijvoorbeeld mede voor gezorgd dat we sinds begin dit jaar zijn gestart met de transitie van mail naar onze portal voor een veiliger en milieubewuster communicatie. Ook gaan we intensief door met het online samenwerken met onze klanten via hun boekhouding in bijvoorbeeld Snelstart, voor een actueel en begrijpelijk inzicht in hun onderneming. We hebben onlangs een nieuwe medewerkster aangenomen die gespecialiseerd is in het voeren van de salarisadministraties voor onze klanten. De voortekenen wijzen daarmee op weer een heel ander jaar dan het vorige. Ik ben benieuwd wat het allemaal weer gaat brengen….

Kijk ook op https://www.accountantskantoortrox.nl/ voor meer informatie over Theo en zijn bedrijf!