Nieuw MOI lid Evert Everts heeft Zorggrip bedacht, een platform waarmee je grip krijgt op je zorgkosten. Handig voor particulier én zorgverleners!

https://www.youtube.com/watch?v=1vmV4NspWWE

Wie ben je?

Ik ben Evert Everts. Ik kom uit een gezin van 5, heb twee broertjes en woon vanaf mijn prille jeugd al in Bedum (geboren in Winsum). Ik sport bij de lokale voetbalclub en heb mijn sociale leven hier opgebouwd. Voel me dus inmiddels officieel een echte Hogelandster.

Waar kunnen mensen je voor bellen

Zakelijk gezien kunnen mensen mij altijd bellen voor vragen over de kosten van een specifieke (ziekenhuis)behandeling of bij welke zorgaanbieder men terecht kan bij een bepaald ziektebeeld. Op de website www.zorggrip.nl kan elke zorgverzekerde een aanvraag doen om zorgkosten te vergelijken. In mijn privé leven kunnen vrienden mij wakker maken voor een goed gesprek en/of een lekkere pizza.

Wat hoop je te halen bij MOI Hogeland

Ik ken MOI Hogeland als een betrokken groep ondernemers, die graag van elkaar willen leren. We hebben al een aantal leuke bijeenkomsten gehad. In de community zijn we een groeiend aantal leden en enthousiaste mensen met allerlei verschillende disciplines. Ik hoop als startup meegenomen te worden in de visie van lokaal ondernemerschap, maar ook om ingang te krijgen en kansen te grijpen in de Nederlandse markt.

Welkom Evert!